• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

  In data de 26.10.2015 a inceput un nou curs de Inspector resurse umane, seria cu numarul 11 de la inceputul programului si a 2 a pe perioada prelungirii, care de asemenea este ultima din cadrul proiectului “Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil”.  Toti participantii inscrisi vor parcurge un numar de 5 saptamani iar la finalul acestora  cei care au un numar de prezente de 85% din total vor avea de sustinut un examen din material predata. Pentru ca programul sa fie complet cursantii vor participa de asemeni si la cursul obligatoriu de compentente informatice care va incepe in doua saptamani de la aceasta data si se va tine in paralel cu cel de Inspector pe perioada celor trei saptamani ramase.

      Ca la fiecare grupa, mentionam ca pentru a finaliza programul de interventii integrate toti cei care au participat la workshopul initial de informare si consiliere si care vor reusi sa finalizeze examenul cursului obligatoriu (Competente Informatice) si a cursului optional (in acest caz Inspector resurse umane) mai au de parcurs o singura etapa : workshopul de medierea muncii. Informatii privind data de desfasurare a acestui workshop o vor primi participantii de la biroul nostru de recrutare din Bulevardul Nicolae Balcescu.

         Din pacate, proiectul nostru a ajuns la final iar in acest moment recrutarea s-a incheiat la sediile noastre, urmand ca cei care s-au inscris pana acum sa participe in perioada urmatoare la ultimele cursuri din program.

       Pentru orice informatii legate de proiect  ne puteti contacta la adresa de mail a proiectului,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.sau la numarul de telefon 0338113748.

IRU 11