• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

In a 6-a zi a zi a vizitei de studiu, dupa luarea micului dejun grupul s-a deplasat cu autocarul pentru vizita unei alte societati denumita Alchimia della Salute, societate ce are ca si obiect de activitate distributie produselor farmaceutice naturiste si servicii de medicina alternative. Aici s-a facut o prezentare a istoricului afacerii, resursele utilizate si facilitatile oferite la nivelul regiunii pentru incurajarea acestui tip de afacere.

         Participantii au adresat intrebari reprezentantilor firmei cu privire la piata de desfacere sau la cifra de afaceri care o au.

         Dupa pauza de pranz, autocarul s-a deplasat impreuna cu grupul la o alta locatie si anume la o firma care are ca obiect de activitate reparatii mecanice la autovehicule, asistenta rutiera, tractari auto pentru autovehicule grele. Aceasta societatea are un istoric de peste 30 de ani si o continua crestere a cifrei de afaceri. Participantii au pus intrebari cu privire la evolutia care au avut-o sau la dificultatile intampinate in decursul timpului.

       Dupa aceasta intalnire participantii s-au intalnit la sediul firmei Tecseo pentru a participa la un seminar cu tema “Masuri de orientare despre inceperea unei afaceri in Italia” unde le-au fost prezentate masuri privind initierea unei afaceri, procedure de evaluare a conformitatii si implementarea sistemului de management al calitatii.  A urmat deplasarea la locatia de cazare unde s-au prezentat concluziile zilei.