• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

   Luni, in data de 26.10.2015 a inceput un nou curs de Agent comercial, al-9-lea de la inceputul programului si al-2-lea pe perioada prelungirii, fiind si ultimul din cadrul proiectului. Pentru acest curs au fost inscrisi un numar de 24 de participanti.

       Dorim sa va reamintim ca proiectul nostru a vizat atragerea categoriilor de persoane vulnerabile de pe piata muncii, : someri, someri de lunga durata, persoane inactive, persoane care au parasit timpuriu scoala pentru a le instrui si pregati in vederea facilitarii angajarii. Proiectul nostru a contribuit activ la imbunatatirea capacitatii de angajare a locuitorilor din judetele Buzau si Mures prin dezvoltarea competentelor in diferite domenii cerute pe piata muncii: Inspector Resurse Umane, Antreprenoriat, Competente Informatice, Bazele Contabilitatii, Limba Engleza, Agent Comercial, Operator Introducere Prelucrare si Validare Date, iar pe perioada prelungirii ramanand cele mai cerute trei cursuri, anume Inspector Resurse Umane, Limba Engleza si Agent Comercial care in acest moment insumeaza un numar de 92 de participanti. In plus proiectul nostru a contribuit indirect si la cresterea increderii de sine fiind un proiect ce pune bazele unor noi relatii de colegialitate/prietenie intre participanti.

             Cei interesati de proiectul  “Program de interventii integrate pentru someri – certitudinea unui viitor durabil”  ne pot contacta la numarul de telefon 0338 113 748 pentru mai multe informatii. In acest moment recrutarea a incetat la sediile noastre, urmand ca in perioada urmatoare sa se desfasoare ultimele cursuri.

Agent comercial IX