• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Ziua 7 a vizitei de studiu in Italia

          Cea de-a 7-a zi din vizita de studiu in Italia, ziua in care se va face si intoarcerea in tara. Ca si in zilele precedente participantii au luat micul dejun si dupa aceea s-au intalnit in sala de conferinte a hotelului pentru completarea unui chestionar de evaluare a activitatii, pentru discutii legate de desfasurarea schimbului de experienta si pentru discursul final al managerului de proiect.

        Dupa aceasta sedinta toti participantii au predate camerele iar apoi s-au deplasat cu autocarul la aeoportul Fiumicino de unde avionul a decolat la ora 16:35 a Italiei. S-a ajuns in tara in jurul orei 19:50 de unde grupul a fost preluat de un autocar cu care s-au deplasat catre Buzau, locatie la care s-a ajuns in jurul orei 23:00. Pe autocar au fost puse la dispozitie atat sandvisuri cat si fructe si apa. Celor cinci persoane din Targul Mures care au participat la schimbul de experienta au fost preluati de un microbuz si au fost transportati pana in fata Consiliului Judetean Mures.

          Speram ca aceasta vizita a fost de ajutor in demersul participantilor de a-si infiinta o afacere si ca au invatat lucruri noi pe care sa le poata pune in aplicare in propria afacere.