• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

    Ziua cinci a vizitei de studiu, o noua zi plina pentru toti membrii participanti. Dupa micul dejun a urmat deplasarea cu autocarul la sediul firmei Tidan Sas di Dl Ludovico M.C. & C, firma care are ca obiect de activitate organizarea de evenimente. Aici reprezentantul firmei a facut o scurta prezentare a istoricului afacerii si a motivatiei care a stat la baza demararii acesteia. Participantii au pus reprezentantilor intrebari legate de oportunitatile care sunt pe piata pentru acest tip de afacere, despre dificultatile intampinate si ce strategie de marketing abordeaza.

           Dupa aceasta vizita a urmat pauza de pranz iar apoi grupul a participat la o actiune denumite “Vanatoarea de comori” unde au avut sarcina de a identifica alte potentiale metode de afaceri care ar merge in localitatea respectiva. Participantii au fost impartiti in echipe fiecare dintre acestea fiind nevoite sa identifice in decursul zilei o afacere locala pe care o considera de succes  sis a afle cat mai multe informatii despre aceasta.

         In continuarea acestei zile participantii s-au deplasat la hotel unde au avut ocazia sa sustina o prezentare in care sa prezinte elementele afacerii identificate de ei si care ar fi ideile ce le-ar putea extrage pentru propria afacere.