• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

         In cea de-a 3-a zi din cadrul vizitei, dupa luarea micului dejun, grupul a fost transportat cu autocarul la sediul firmei Coopertativa Volontieri Coop. Soc., firma ce are ca si domeniu de activitate realizarea de tesaturi, broderii, etc.

        Prezentarea firmei a fost facuta chiar de presedintele acesteia care a precizat cateva aspect legate de istoric, de structura actionariatului, persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul firmei, angajarea persoanelor cu dizabilitati si programele accesate pentru desfasurarea activitatii.

         In cadrul intalnirii au fost puse intrebari, fiecare participand notanu-si ideile principale pentru a putea fi puse in aplicare.

         Dupa masa de pranz si dupa o serie de discutii referitoare la sansele de reusita ale unei astfel de afaceri in Romania, participantii au fost transportati cu autocarul catre o alta locatie la societatea Trabocco Punta Tufano, care are ca si obiect de activitate comertul cu produse traditionale. Participantii la vizita de studio au pus intrebari reprezentantilor si au constatat cat de profitabila ar putea fi o astfel de afacere in Romania.

          In continuare participantii s-au deplasat la hotel unde a urmat masa de seara si o intalnire pentru prezentarea concluziilor trase peste zi.