• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

In cea de-a doua zi a vizitei de studiu, dupa servirea micului dejun, toate cele 37 de persoane participante au fost transportate cu autocarul pus la dispozitie de partenerul din Italia catre sediul acestora din localitatea Castel di Sette. Aici au participat la un seminar cu tema “Demararea unei afaceri in Italia” in cadrul caruia s-au prezentat aspecte din cadrul legislative privin initierea unei afaceri in Italia, tipurile de societati care se pot deschide in Italia precum si costurile de deschidere .

            Participantii au putut sa puna intrebari directe partenerului Tecseo legate de orice aspect  care i-ar putea interesa in legatura cu legislatia existenta in Italia.

             Dupa seminar a urmat o vizita la locatiile firmei Tecseo iar apoi o vizita la sediul societatii RossoCromo SRL, firma ce are ca si obiect de activitate fabricarea de motociclete si pregatirea acestora pentru competitii de gen. Participantii au discutat cu persoanele care administreaza afacerea prin intermediul translatorilor care au fost pusi la dispozitie si au cerut cat mai multe informatii incat sa aiba o imagine complete asupra afacerii.

            Dupa servirea mesei de pranz toti participantii s-au deplasat catre societatea Tieri Apicolture in localitatea Tornareccio, care detine o afacere de famile veche de peste 30 de ani si unde au fost detaliate toate procedurile folosite, tehnologia utilize, sortimentele care acestia le produc precum si conditiile de livrare si pastrare. La nivelul grupului s-a manifestat un interes deosebit pentru aceasta afacere fapt ce a dus vizita la un nivel interactiv, administratorul fiind abordat de un numar mare de intrebari din partea participantilor.

            Dupa vizita la societatea Tieri Apicolture, participantii au fost transportati la hotel unde a urmat o intalnire in sala de conferinte pentru prezentarea concluziilor.